divendres, 12 de juny del 2009

1r CONCURS DE FOTOGRAFIA DE CANTONIGRÒS


Col·labora amb el Festival participant en aquest primer concurs amateur de fotografies referides a qualsevol aspecte que consideris interessant capturar del missatge que et transmeten les imatges que veus i vius, d’aquesta celebració anual de la festa de la música i la dansa. Recull les bases a l’entrada del recinte i... bona sort! Les fotografies s’aniran publicant per internet al BLOG DEL FESTIVAL (http://cantonigrosfotos.blogspot.com/) i els guanyadors, a part de rebre un premi, podran veure publicada la seva fotografia en els programes de la 28è edició del Festival i s’exposarà a l’exposició que s’organitzarà a Cantonigròs al juliol de 2010.
Colabora con el Festival participando en el primer concurso amateur de fotografías referidas a cualquier aspecto que consideres interesante capturar del mensaje que te transmiten las imágenes que ves y vives, de esta celebración anual de la fiesta de la música y la danza. Recoge las bases a la entrada del recinto y... buena suerte! Las fotografías se irán publicando por internet en el BLOG DEL FESTIVAL (http://cantonigrosfotos.blospot.com) y los ganadores, a parte de recibir un premio, podrán ver publicada su fotografía en los programas de la 28ª edición del Festival y se expondrá e la exposición que se organizará en Cantonigròs durante julio de 2010.

Support the Festival by participating in the first amateur photography contest. Pictures can be related to any topics you may consider valuable to reflect your experiences lived during our grand celebration of the Music and the Dance. Please ask for the contest basis by contacting the Festival office, or just collect them at the Festival’s entrance front desk, or at the secretariat office located in the Festival Campus. The contest winners will receive awards and other prices, and their photos will be published in the 28th Festival program brochure. The photos will also be on display at the exhibition that would be held in Cantonigròs during the next Festival edition, in 2010. Good luck!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada